Acasă Anchete Rețineri și arestări la Cluj pentru trafic de droguri

Rețineri și arestări la Cluj pentru trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

 173449 – 14102024  – Patru persoane au fost reținute de DIICOT Cluj pentru efectuarea neautorizată de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Una dintre persoane este acuzată și de trafic de droguri de mare risc și  deținere, fără drept, de droguri de mare risc în scopul consumului propriu.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2022 – octombrie 2024, fără a deţine autorizaţie și de mai multe ori, cei patru manipulat, depozitat și vândut substanţe psihoactive către consumatori. De asemenea, în perioada 2023-2024,  unul dintre inculpați a procurat, vândut și deținut pentru consum propriu diferite cantități de cristal (3-CMC, drog de mare risc).

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul Cluj-Napoca și orașul Huedin au fost identificate și ridicate cantitatea de aproximativ 130 grame substanță psihoactivă 2MMC parțial porționată și ambalată, o cantitate de canabis, peste 700 de plicuri ziplock goale, cântare de precizie, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La cererea procurorilor, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă (pentru 30 de zile) a doi inculpați, ceilalți doi fiind sub controlul judiciar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.