Acasă Anchete Recidivist prins în flagrant

Recidivist prins în flagrant

DISTRIBUIȚI

 173560 – 24102024 – La data de 22.10.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea unui inculpat (recidivist) în vârstă de 31 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de participație improprie la introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc și  trafic de droguri de risc.

Măsura a fost luată după ce, în ziua de 22 octombrie 2024,   inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Brașov,  în timp ce ridica un pachet, introdus în țară din Italia prin intermediul unei firme de coletărie,  în care se afla ascunsă printre diverse produse alimentare  cantitatea de aproximativ 500 grame cocaină (drog de mare risc), destinată comercializării.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Brașov  la locuințele inculpatului au fost identificate și ridicate cantitatea de aproximativ  150 grame canabis,  mai multe pungi autosigilante, un aparat pentru vidat, un cântar electronic, obiecte purtând urme de substanță,  sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

În ziua de 23.10.2024,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate  Brașov.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.