Acasă Anchete Interne Patru dintr-o lovitură

Patru dintr-o lovitură

DISTRIBUIȚI

 173482 – 17102024 – DIICOT și  BCCO București au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliare pe raza municipiului București și a județului Ilfov, în trei cauze penale  privind săvârșirea infracțiunilor  de trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate în prima cauză a reieșit că, la începutul lunii octombrie 2024,  un făptuitor în vârstă de 22 ani a procurat și a introdus în România, din SUA, prin intermediul unor servicii de curierat, peste 2, 3 kilograme canabis (drog de risc) destinată comercializării.

În cea de a două cauză, un suspect în vârstă de 18 ani, a deținut și vândut, în mod repetat, în perioada iunie – septembrie 2024, diferite cantități de canabis (drog de risc), cu sume cuprinse între 200 și 500 lei.

De asemenea, în sarcina unui  făptuitor (24 de ani ) cercetat în cel de al treilea dosar penal  s-a reținut că  în perioada aprilie – iunie 2024, a procurat, deținut și comercializat cantități de canabis, către consumatori din municipiul București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.