Acasă Anchete Interne Odorizante de haine, în valoare de peste 1 milion de lei, descoperite...

Odorizante de haine, în valoare de peste 1 milion de lei, descoperite în PTF Giurgiu-Ruse

DISTRIBUIȚI

 173369 – 04102024 –  Polițiștii de frontieră au descoperit, în semiremorca unui camion, peste 29.000 de bunuri, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 04.10.2024, în jurul orei 00:30, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean turc în vârstă de 45 de ani, la volanul unui camion care, conform documentelor prezentate, transporta diverse bunuri.

Cu ocazia verificării mijlocului de transport, polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit în cutiile din carton aflate în interiorul semiremorcii 29.040 de bunuri, constând în odorizante de haine, sub forma unor plicuri ce conțin granule parfumate, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute și fiind susceptibile de a fi contrafăcute.

Bunurile, estimate la o valoare de peste 1.000.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în prezent se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.