Acasă Anchete Interne Minor ascuns în cabina unui camion, depistat de polițiștii de frontieră doljeni

Minor ascuns în cabina unui camion, depistat de polițiștii de frontieră doljeni

DISTRIBUIȚI

 173377 – 07102024 – Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Calafat-Vidin au depistat un cetățean minor ascuns în cabina unui camion condus de tatăl acestuia.

La data de 05.10.2024, în jurul orei 19.00, s-au prezentat pentru intra în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, județul Dolj, un cetățean turc în vârstă de 42 de ani, la volanul unui autocamion. Împreună cu acesta mai călătorea un conațional în vârstă de 51 de ani, având calitatea de șofer de rezervă.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au controlat amănunțit mijlocul de transport, ocazie cu care, ascuns în patul superior  al cabinei și acoperit cu o pătură, a fost descoperit un cetățean turc minor, în vârstă de 11 ani, fiul șoferului. Tatăl acestuia a explicat că băiatul nu avea viză pentru a intra în România.

Conform protocolului româno-bulgar, cei trei și autocamionul au fost preluați de Poliţia de Frontieră Bulgară, pentru cercetări. De asemenea, celor trei le-a fost interzisă intrarea pe teritoriul României pe o perioadă de 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.