Acasă Anchete Interne Autoturism căutat de autoritățile din Suedia, descoperit de poliţiştii de frontieră în...

Autoturism căutat de autoritățile din Suedia, descoperit de poliţiştii de frontieră în Portul Constanța

DISTRIBUIȚI

 173436– 11102024 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța un autoturism de lux, căutat de către autoritățile din Suedia, pregătit pentru a fi exportat în Georgia.

În ziua de 10.10.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud, aflați în incinta unui operator portuar, au efectuat controlul asupra unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Suedia, condus de către un cetățean georgian, în vârstă de 50 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Suedia. Autoturismul urma să fie exportat în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internațional, cu rampe/șine de încărcare/descărcare).

Autovehiculul, evaluat la aproximativ 1.150.000 lei (230.000 euro), a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.