Acasă Social Administratie Strângeri de mâini cu subînțeles

Strângeri de mâini cu subînțeles

DISTRIBUIȚI

 173286 – 26092024 – Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și primarul geenral al Capitalei, Nicușor Dan, au bătut palma, la propriu, miercuri, pentru constituirea unei majorități de dreapta în Consiliul General al Municipiului București.

Prezenți în emisiunea ”În opoziție”, moderată de Denise Rifai, primarul general al Capitalei l-a provocat pe președintele PNL, Nicolae Ciucă, întrebându-l direct dacă „PNL va intra într-o majoritate de dreapta în Consiliul General?”.

Răspunsul afirmativ al liderului PNL – „Am spus că îmi doresc o guvernare de dreapta. De aici, la o majoritate la Primăria Generală a Capitalei este un pas firesc. Vom asigura, cu siguranță, o majoritate de dreapta la Primăria Generală a Capitalei” – înclină astfel balanța majorității în CGMB, asigurând, dacă se va și realiza, o majoritate  favorabilă primarului general Nicușor Dan.

Întrebat ulterior dacă reprezentanții liberali din CGMB vor susține noul PUG al Capitalei, Ciucă a afirmat: ”Sunt un susținător al Planului Urbanistic General al Capitalei pentru un București european și modern”.

Nicușor Dan a adăugat că va avea discuții și cu USR, PMP, Reper și Forța Dreptei pentru formarea unei majorități de dreapta la București.

Ciucă a plusat, provocându-l pe primarul general: „Domnule primar, până ajungeți la ei, între noi doi, putem să batem palma?”, a spus Ciucă. Reacția lui Nicușor Dan a fost rapidă: „Dacă dumneavoastră vă angajați…”, în același timp întinzându-i mâna liderului PNL.

Cei doi și-au strâns mâinile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.