Acasă Cultura/Media Primul musical inspirat din mitologia românească revine pe scena Teatrului Godot

Primul musical inspirat din mitologia românească revine pe scena Teatrului Godot

DISTRIBUIȚI

 173164 – 13092024 – Cu o distribuție ce îmbină 2 generații, musicalul ”De treci codrii”, primul musical inspirat din mitologia românească revine pe scena Teatrului Godot pe 17 şi 18 Septembrie, punând în scenă legendarele basme populare românești.

Cabiria Morgenstern, Cristina Juncu, Alina Petrică şi alţii animă universul plin de mister din inima codrului românesc iar Făt Frumos, Muma Pădurii şi alte personaje din basmele populare româneşti  prind viaţă într-o viziune regizorală semnată de Eugen Gyemant.

Musicalul este cea mai nouă producție Godot, realizată în colaborare cu Teatrul Andrei Mureșanu

Spectacolul reunește actori de renume și tinere talente, oferind o viziune proaspătă și fascinantă asupra celor mai îndrăgite basme românești.

”De treci codrii” deschide poarta unui tărâm cufundat în mister și magie, în care se desfășoară o poveste veche de când timpul.  Locuri mitice și personaje din vechile legende coboară din paginile istoriei uitate, împletind trecutul și prezentul într-un musical fascinant.

În aceast univers dual, binele și răul se confruntă în eterna luptă pentru supremație, iar eroii și creaturile mitice deopotrivă pășesc dincolo de granițele cunoscute pentru a-și croi propriile destine.

Având o distribuție ce îmbină 2 generații, și mai tinerii actori precum Cristina Juncu, Cabiria Morgenstern, dar și Filip Popescu, acestia vor oferi o experiență remarcabilă într-un musical ce pune în scenă legendarele basme populare românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.