Acasă Politic Mesajul premierului Marcel Ciolacu la 23 de ani de la atentatele teroriste...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu la 23 de ani de la atentatele teroriste din Statele Unite ale Americii

DISTRIBUIȚI

 173149 – 11092024 – Au trecut 23 de ani de când omenirea era martora unui act terifiant fără precedent, atentatul din 11 septembrie 2001 asupra turnurilor gemene din New York, soldat cu mii de morți și răniți. Oameni nevinovați au devenit atunci victimele unor adepți fanatici ai violenței și ai terorii, iar durerea lăsată în urmă celor care i-au pierdut pe cei dragi în acel act terorist este și azi la fel de puternică.
Rămânem solidari cu poporul american, prieten și partener strategic. Ne inspiră curajul națiunii americane în lupta împotriva terorismului, care, alături de reziliența sa istorică, izvorăște din coeziunea în jurul valorilor lumii libere.
Apărăm aceste valori zi de zi prin acțiuni menite să combată discursurile și manifestările extremiste, radicale și pline de ură, precum și dezinformările care nu au alt scop decât să învrăjbească oameni împotriva altor oameni.
Unitatea lumii libere generează speranță într-un viitor mai bun pentru națiunile noastre, într-o lume sigură și democratică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.