Acasă Economie Întrevederea dintre premierul Marcel Ciolacu și delegația companiei OMV Petrom

Întrevederea dintre premierul Marcel Ciolacu și delegația companiei OMV Petrom

DISTRIBUIȚI

 173266 – 24092024 – Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut astăzi o întrevedere cu delegația OMV Petrom condusă de Alfred Stern, director general executiv și președinte al consiliului de supraveghere OMV, în cadrul căreia s-a discutat despre evoluția proiectului de exploatare a gazelor din Marea Neagră – Neptun Deep, precum și despre alte proiecte de investiții în domeniul energiei.
„Colaborarea strânsă între autoritățile guvernamentale, OMV Petrom și Romgaz face ca Neptun Deep să avanseze conform graficului. Guvernul va susține în continuare cu fermitate acest proiect, având în vedere beneficiile aduse României și românilor. În valoare de 4 miliarde de euro, această investiție va asigura energia necesară cetățenilor și economiei naționale și va face din România un jucător important pe piața europeană”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.
La întâlnirea de la Palatul Victoria au participat, din partea Guvernului, premierul Marcel Ciolacu,  vicepremierul Marian Neacșu, șeful Cancelariei Prim-Ministrului, Alexandru-Mihai Ghigiu, președintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Minier, Petrolier şi al Stocării Geologice a Dioxidului de Carbon, Adriana Petcu. Din partea OMV, la întrevedere au participat Alfred Stern, director general executiv și președinte al consiliului de supraveghere OMV, Cristina Verchere, CEO OMV Petrom, și Alexandru Maximescu, vicepreședinte OMV Petrom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.