Acasă Anchete Căutat de autoritățile din Franța, depistat de polițiștii de frontieră la Sculeni

Căutat de autoritățile din Franța, depistat de polițiștii de frontieră la Sculeni

DISTRIBUIȚI

173289 – 26092024 – Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat autorităţilor competente în vederea dispunerii măsurilor legale, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, căutat de autorităţile din Franța, acesta fiind acuzat de contafacere și piraterie de produse.

În data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 08.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă 34 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emisă de către autorităţile din Franța, bărbatul fiind căutat pentru contrafacere și piraterie de produse.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Iași în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.