Acasă Anchete Interne Ziua Marinei Române sărbătorită în șase orașe din țară, la 122 de...

Ziua Marinei Române sărbătorită în șase orașe din țară, la 122 de ani de la prima aniversare 

DISTRIBUIȚI

 172916 – 12082024 – Forțele Navale Române organizează, cu prilejul sărbătoririi Zilei Marinei Române – 15 august, o serie de manifestări care cuprind exerciții demonstrative, expoziții de tehnică și armament, ateliere interactive, activități culturale cu specific marinăresc, precum și concerte de muzică militară în municipiile Constanța, Mangalia, Brăila, Galați, Tulcea și București.

În București, Muzica Militară a Forțelor Navale va susține luni, 12 august, de la ora 19.00, un concert în piațeta din fața sediului Băncii Națională a României, iar în perioada 12-14 august Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” va putea fi vizitat, gratuit, de copii și de însoțitorii acestora. Joi, 15 august, de la ora 9.00, la Monumentul Eroilor Marinari din Parcul Regele Mihai I (Parcul Herăstrău, zona debarcader) va fi organizată o ceremonie militară și religioasă.

În Constanța, exercițiul naval întrunit „Forțele Navale Române 2024″ va avea loc joi, 15 august, între orele 10.00 și 12.00, în dreptul falezei din fața Comandamentului Flotei, iar de la ora 20.00, marinarii militari se vor retrage cu torțe, în acordurile Muzicii Militare a Forțelor Navale.

Programul complet al manifestărilor poate fi găsit pe site-ul Forțelor Navale Române, la link-ul https://www.navy.ro/comunicat.php?id=848

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.