Acasă Economie Contractul pentru modernizarea bazei sportive de la Izvorani, semnat la Guvern

Contractul pentru modernizarea bazei sportive de la Izvorani, semnat la Guvern

DISTRIBUIȚI

 172961 – 19082024 – S-a semnat contractul de „Reparație capitală și modernizarea bazei vechi COSR Izvorani”. În prezența președintelui COSR, Mihai Covaliu și a secretarului general, George Boroi, la Guvernul României s-a semnat azi contractul de reparație a Complexului Olimpic Sydney 2000, baza veche. Evenimentul de semnare a avut loc cu participarea premierului Marcel Ciolacu și a ministrului dezvoltării, Adrian Veștea.

„Investiția în infrastructura sportivă va contribui la creșterea performanțelor sportivilor români. România trebuie să investească în sport!”, a declarat Marcel Ciolacu.

„După foarte mulți ani și foarte multe discuții am ajuns în acest punct. Familia Olimpică, lumea sportului așteaptă de mult acest moment. Suntem bucuroși ca prin dezvoltarea infrastructurii sportive putem spera să crească și performanța sportivilor noștri. „Complexul Olimpic Sydney 2000″din Izvorani a fost dedicat acum 24 de ani sportului după o ediție excelentă de Jocuri, după Paris 2024, sperăm prin aceste investiții să ne bucurăm de creșterea rezultatelor tricolorilor! Vă mulțumim pentruefortulpe care îl faceți, știm că sunt și alte domenii care necesită atenție, dar măbucur că astăzi sportul revine în atenția Guvernului și primește această medalie pentru performanță!”,a declarat Mihai Covaliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.