Acasă Social Aparare Cercetările referitoare la posibile elemente de drone căzute pe teritoriul național continuă

Cercetările referitoare la posibile elemente de drone căzute pe teritoriul național continuă

DISTRIBUIȚI
foto :Antena 3 CNN

 172972 – 21082024 –  Specialiștii instituțiilor din Sistemul Național de Apărare au ridicat marți, 20 august, probe dintr-o zonă din apropierea localității Periprava (Tulcea), semnalată ca posibilă zonă de incidență a unor elemente de dronă. Acestea vor fi expertizate conform procedurilor legale. Locația se află într-o zonă mlăștinoasă, în afara ariilor locuite, nefiind afectate elemente de infrastructură.

Noile probe sunt posibile fragmente de dronă căzute, la finalul lunii iulie, pe malul românesc al Dunării, ca urmare a atacurilor executate de forțele ruse asupra unor obiective civile și de infrastructură portuară din Ucraina.

Ministerul Apărării Naționale a informat și informează în timp real structurile aliate cu privire la situațiile generate de atacuri, rămânând în contact permanent cu acestea.

Reiterăm, de asemenea, mesajul ferm de condamnare a atacurilor executate de Federația Rusă împotriva unor obiective și elemente de infrastructură civilă ucrainene, care sunt nejustificate și în gravă contradicție cu normele de drept internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.