Acasă Cultura/Media Buzăul, ca o scenă

Buzăul, ca o scenă

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

 173008 – 26082024- În perioada 23 august-20 septembrie 2024, Buzăul devine scena celei de-a IV-a ediții a Festivalului ,,Buzău International Arts Festival 2024”.

Sunt programate proiecții în aer liber a peste 100 de filme, competiție de film european, spectacole de teatru independent, premiere naționale, spectacole invitate din străinătate, spectacole stradale, evenimente pentru copii, spectacole de improvizație, workshop-uri, cursuri de dezvoltare personală prin actorie şi multe alte activitǎți.

Născut pe baza a două festivaluri consacrate – Festivalului International de Film Buzău (BUZZ IFF) si Festivalul International de Teatru Comic 7B – Buzău International Arts Festival (BIAF) este primul și singurul festival de acest gen din sud-estul României.

Cu un concept care se întinde pe parcursul unei întregi luni, BIAF este un eveniment dedicat artei în toate formele sale, incluzând filmul, teatrul, arta plastică, fotografia, arta stradală, dansul și multe alte evenimente.

BIAF are rolul de promovare a potențialului cultural şi turistic al județului Buzău și a zonelor din împrejurimi va putea fi urmărit și online.

Proiectul Buzău International Arts Festival 2024 este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman, fiind finanțat de Ministerul Culturii și de numeroși sponsori privați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.