Acasă Anchete Justitie 15 octombrie, noul termen pentru înscrierea la o acțiune în instanță a...

15 octombrie, noul termen pentru înscrierea la o acțiune în instanță a transportatorilor păgubiți de cartelul camioanelor

DISTRIBUIȚI

173013 – 26082024 Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) informează transportatorii rutieri români afectați de cartelul camioanelor că furnizorul de servicii juridice Truck ReClaim a prelungit termenul de înregistrare pentru firmele care doresc să participe la o acțiune în instanță împotriva cartelului camioanelor până la 15 octombrie 2024. Anterior, termenul de înregistrare era 31 august 2024.

După înregistrare, datele necesare ale camioanelor trebuie furnizate până la finalul lunii octombrie 2024.

Din 2016, după ce Comisia Europeană a decis sancționarea cartelului camioanelor, UNTRR s-a implicat în acțiunile juridice reprezentate de Casa de avocatură Hausfeld din Germania referitoare la cartelul camioanelor.

De la începutul acestui an, UNTRR a încheiat o nouă colaborare cu furnizorul de servicii juridice Truck ReClaim, care este reprezentat legal de firmele de avocatură Hausfeld și Kapellmann, pentru a sprijini firmele de transport rutier din România care nu au acționat până acum pentru a-și recupera daunele provocate de cartelul camioanelor pe perioada 1997-2016 sau care nu au solicitat despăgubiri pentru camioanele noi achiziționate în perioada 1997 – 2004.

Puteți înregistra la Truck ReClaim camioanele care îndeplinesc următoarele criterii:

  • Marcă: MAN, Daimler, Volvo/Renault, DAF, Iveco și Scania
  • Tipul de achiziție: achiziție, cumpărare în rate și leasing (fără camioane închiriate)
  • Perioada: achiziție între 17 ianuarie 1997 și 31 decembrie 2016
  • Utilizare: numai camioanele nou achiziționate utilizate de dvs. sau de grupul dvs. de societăți
  • Tonaj: pot fi înscrise camioanele medii (între 6 și 16 tone) și camioanele grele de peste 16 tone

Înregistrarea se face online, fără obligații, precizează UNTRR. Nu există costuri în avans, ci doar o taxă în caz de succes, după recuperarea banilor. Platforma este disponibilă și în limba română.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.