Acasă Sport Team România a ajuns la Paris

Team România a ajuns la Paris

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

172734 – 22072024 – Cea mai mare parte a Team România (componenții loturilor de box, canotaj, ciclism, gimnastică, înot, polo, scrimă, tenis de masă, tir cu arcul, triatlon și yachting) a pornit spre Paris, duminică, la bordul aeronavei Tarom – Nadia Comăneci.

La aterizare, Team Romania a fost întâmpinată chiar la ușa avionului de Ioana Bivolaru, ambasadorul României în Franța, împreună cu alți membri ai echipei diplomatice. În aeroport, organizatorii înmânat delegației României acreditările.

Până la începerea Jocurilor Olimpice Paris 2024, din 26 iulie, sportivii au cinci zile de acomodare în capitala Franţei. Echipa Olimpică a României pentru competiția din această vară are în componenţă 107 sportivi, care vor concura în 18 discipline.

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024, sportivii români vor defila sub noua emblemă Team Romania aprobată de Comitetul Internațional Olimpic, în uniforme create de designerul român Gyarfas Olah și fabricate în România de Pandora Prod.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024 se va desfășura, pentru prima oara în istoria olimpismului, în afara stadionului, pe râul Sena. Aproximativ 94 de barje îi vor purta pe sportivi pe cei 6 km de scenă ai showului de deschidere de la Paris 2024. Se estimează că peste un miliard și jumătate de privitori de pe întreaga planetă vor viziona acest impresionant spectacol oferit de organizatorii francezi și în centrul căruia vor fi sportivii națiunilor participante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.