Acasă Externe Risc crescut de incendii de vegetație în Macedonia de Nord

Risc crescut de incendii de vegetație în Macedonia de Nord

DISTRIBUIȚI

 172696 – 17072024 –  Guvernul macedonean a instaurat, începând cu data de 14 iulie 2024,  starea de criză pe întreg teritoriul țării, pentru o perioadă de 30 de zile, din cauza temperaturilor extreme și a riscului ridicat de producere a incendiilor de vegetație.

În contextul în care incendiile de vegetație pot provoca perturbări ale traficului rutier și pietonal, MAE recomandă cetățenilor români să se documenteze înainte de orice deplasare, accesând următoarele pagini de Internet: https://vlada.mk și https://amsm.mk.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Skopje: +38923228058, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center-ului în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție telefonul de urgență al Ambasadei României în Republica Macedonia de Nord: +38970239980.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.