Acasă Social Educatie Pe podium la Olimpiada Europeană de Geografie

Pe podium la Olimpiada Europeană de Geografie

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

 172581 – 04072024 – În perioada 28 iunie – 4 iulie la Belgrad (Serbia) s-a desfășurat Olimpiada Europeană de Geografie (ediția a X-a), unde România a obținut două medalii de aur, patru de argint și două de bronz, anunță Ministerul Educației.

Echipa seniorilor a fost formată din Daniel Nicolae Hanganu (Colegiul Național Iași), care a obținut medalie de aur, Andrei-Ioan Moga (Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași) – medalie de argint și Alex-Darius Topai (Colegiul Național „Onisifor Ghibu” din Oradea) și Mihnea-Ioan Șuțoiu (Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa) – medalii de bronz.

Din echipa juniorilor au făcut parte Cosmin-Ioan Dulgheru (Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad) – medalie de aur și cel mai mare punctaj obținut la junior, Cristina-Daria Toderici (Liceul Teoretic „Adam Müller Guttennbrunn” din Arad), Andrei-Marius Țiplic și Paul-Ioan Țiplic (Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu) – medalii de argint.

Coordonatorii loturilor sunt prof. Mihaela Florina Alexandru, inspector în Ministerul Educației și prof. Mihaela Cornelia Fiscutean de la Colegiul Național Iași.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.