Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: UNPR joacă tare: ”Siguranță și prosperitate pentru România”

București: UNPR joacă tare: ”Siguranță și prosperitate pentru România”

DISTRIBUIȚI

139157 – 18082015 – UNPR a lansat, marti, în dezbatere publică, cinci teme din programul național intitulat ”Siguranță și prosperitate pentu România”. Este vorba de renașterea națională, funcționarea statului, rolul României în lume, funcționarea economiei și noul stat social.

Președintele Gabriel Oprea invită reprezentanții tuturor partidelor la un dialog pe aceste teme și precizează că președintele Klaus Iohannis  va ”armoniza” pozițiile pe aceste subiecte.

În domeniul renașterii naționale, UNPR propune o guvernare orientată spre familie, nu spre individ, pledând pentru creșterea numărului de creșe publice și pentru extinderea programului ”Școală după școală” până la orele 18.00, în domeniul economic propune ca România să nu mai fie ”naivul Europei”, iar în domeniul social consideră că statul trebuie să mute protecția de la ajutoare sociale la protecția juridică în relațiile de muncă. UNPR consideră că a venit momentul, de exemplu, ca multinaționalele să nu mai facă doar ce vor cu angajații români.

Programul va fi îmbunătățit în funcție de propuneri și lansat la începutul lunii decembrie a acestui an. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.