Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: Elevi din regiunea Lugansk şi-au petrecut vacanţa de primăvară în România

Bucuresti: Elevi din regiunea Lugansk şi-au petrecut vacanţa de primăvară în România

DISTRIBUIȚI

135681 – 30032015 – Prin eforturi conjugate ale MAE, Ambasadei României la Kiev şi CJ Suceava, un grup de 33 de elevi din regiunea ucraineană Lugansk şi-au petrecut vacanţa de primăvară în judeţul Suceava, în perioada 23 – 29 martie 2015.

Pe traseul spre România, elevii au fost invitaţi la Ambasada României la Kiev, la 21 martie 2015 şi la Consulatul General de la Cernăuţi, la 22 martie 2015, unde s-au întâlnit cu şefii misiunilor diplomatice româneşti, potrivit unui comunicat al MAE.

Acest gest este de natură să demonstreze încă o dată solidaritatea românilor cu populaţia Ucrainei afectată de conflictul din sud-estul ţării vecine şi face proba seriozităţii angajamentului ţării noastre de a contribui la atenuarea efectelor acestei crize, inclusiv în plan umanitar.

România va analiza cu deschidere eventuale solicitări similare, mai multe Consilii Judeţene din ţară exprimându-şi disponibilitatea de a primi în tabere şcolare elevi din zonele afectate de conflict din Ucraina şi de a le oferi condiţiile adecvate pentru petrecerea vacanţelor într-un mediu deschis şi prietenos, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.