Acasă Economie Bucureşti: Alimentele româneşti expuse la „GULFOOD” în Dubai

Bucureşti: Alimentele româneşti expuse la „GULFOOD” în Dubai

DISTRIBUIȚI

 134716 – 11022015 România participă, în perioada 8-12 februarie, cu pavilion naţional, la cea de-a 20-a ediţie a manifestării expoziţionale „GULFOOD”, considerată unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din domeniul alimentaţiei și industriei ospitaliere din lume și cea mai mare din zona Golfului.

Firmele româneşti expun în pavilionul românesc, alături de Sonimpex Topoloveni, aflat la prima participare la această manifestare, care a promovat “Magiunul de prune Topoloveni” în stand individual.

Organizată la Dubai World Trade Centre, pe o suprafaţă de 127.000 de metri pătraţi, ediţia din acest an a reunit un număr record de expozanţi, mai mult de 4800, din peste 120 de ţări, fiind așteptaţi mai mult de 85.000 de vizitatori, din aproximativ 170 de ţări.

Ceremonia de deschidere a fost oficiată de șeicul Hamdan Bin Rashid Al Maktoum, viceguvernator al Dubaiului și ministru de finanţe, în prezenţa domnului Helal Saeed Al Marri, director general al Departamentului de Turism și Marketing Comercial și CEO al Dubai World Trade Centre.

GULFOOD include o serie de evenimente dedicate liderilor din domeniu, pe parcursul a trei zile fiind organizate conferinţe și întâlniri la nivel înalt: 9 februarie – „World Food Security Summit”, 10 februarie – „Halal Investment Conference” și 11 februarie – „Food Franchising Forum”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.