Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit în închisoare

Bucureşti: Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit în închisoare

DISTRIBUIȚI

133422 –  10122014 –  Fostul diplomat Silviu Ionescu, care se afla inchisoare pentru doua accidente rutiere petrecute in luna decembrie 2009 in Singapore, a murit marti in Spitalul Penitenciar Rahova. Diplomatul ar fi murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii.

Fiul sau, Bogdan Ionescu, a spus, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca starea de sanatate a tatalui sau era foarte grava.

„Am aflat azi (marti – n. r.) la pranz ca este in situatie foarte grava. Conditia tatalui meu se stia de dinainte de a fi condamnat. A spus si la proces de bolile de care suferea, ele aratau ca nu este un om care ar trebui supus unei detentii de maxima securitate. Azi ne-au sunat sa ne spuna ca o sa moara si sa mergem sa il vedem. Nu a mai fost luata legatura cu familia de saptamani bune de zile. Nici nu stim ce s-a intamplat. (…) Sunt in stare de soc si eu si familia. E inuman, practic i-a fost aplicata pedeapsa capitala. Mai putin de un an de zile a stat in detentie si a murit in chin”, a afirmat fiul diplomatului.

Silviu Ionescu a fost insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, el fiind condamnat definitiv, in luna februarie, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani de inchisoare.

Cele doua accidente rutiere au fost produse de Silviu Ionescu in luna decembrie 2009, cand a ucis un om si a ranit alti doi. Atunci, diplomatul, aflat in Singapore, a dat cu masina peste doua persoane, pe trecerea de pietoni, intr-o noapte. El nu a oprit, iar la o alta intersectie a mai dat peste o persoana, tot fara a opri apoi.

El a fost acuzat de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si fals in declaratii. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.