Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Chiliman se înscrie în PDL

Bucureşti: Chiliman se înscrie în PDL

DISTRIBUIȚI

129116 – 16062014 – Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, se va  inscrie in PDL, alaturi de alti membri ai Initiativei Romania Liberala (IRL). Luni urmeaza sa fie semnat un protocol intre PDL si IRL, potrivit Ziare.com. Contactat telefonic, consilierul de presa al presedintelui PDL, Mihai Somfelean, nu a confirmat nicio informatie referitoare la acordul cu IRL, precizand insa ca, la orele 14.30, va avea loc o conferinta de presa la sediul PDL.

La randul sau, Diana Tusa, deputat si membru IRL, a precizat ca la conferinta de presa de la sediul PDL se va comunica semnarea protocolului dintre cele doua parti. In schimb, fostul membru PNL a evitat sa comenteze o posibila inscriere a sa sau a lui Andrei Chiliman in PDL.

Primarul Sectorului 1 ar urma sa primeasca functia de prim-vicepresedinte PDL si un post de conducere in organizatia Sector 1 a partidului.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, si deputatul Diana Tusa au fost exclusi din PNL, pe 27 mai 2013, in urma votului din Delegatia Permanenta. Ambii au fost dati afara din randul liberalilor pentru „abateri grave de la disciplina partidului”.

Discutiile dintre PDL si IRL au loc in contextul in care pe partea dreapta a politicii s-a format o alianta intre democrat-liberali si PNL si s-a convenit o fuziune intre cele doua partide.  – PROMPT  MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.