Acasă Politic Ialomita: Șeful Parchetului Slobozia, în legături strânse cu interlopii

Ialomita: Șeful Parchetului Slobozia, în legături strânse cu interlopii

DISTRIBUIȚI

125565 – 22012014 –  Seful Parchetului Tribunalului din Slobozia, Cristian_Hristescu, intrat in vizorul DNA pentru luare de mita, favorizarea infractorului si abuz in serviciu, este suspectat de relatii stranse cu gruparea interlopului „Vivi” (Victor Dinescu) din Ialomita.

Astfel, in timpul perchezitiilor efectuate marti la domiciliul procurorului, dar si al interlopilor gruparii Vivi, au fost gasite numeroase probe care il incrimineaza pe procurorul sef Hristescu, potrivit Romania Libera.

O caseta mai veche, gasita la perchezitiile de anul trecut facute la domiciliul si biroul fostului sef DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, arestat atunci preventiv pentru coruptie, il arata pe prim-procurorul Hristescu, in 2010, la petrecerea data in cistea zilei de nastere a interlopului Vivi Dinescu.

In imagini apare manelistul Adi Minune care, la un moment dat, se urca pe masa ca sa ii cante procurorului. Mai mult, se poate vedea cum interlopul Vivi ii da 10 milioane de lei lui Adi Minune pentru a-i dedica melodia lui „Catalin procuroru'”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNA sustine ca interlopul Vivi, specializat in camatarie si recuperari de datorii cu violenta, ar fi fost protejat de magistratii Hristescu si Cristudor, precum si de seful serviciului de investigare a infractiunilor economice de la Politia Ialomita, Cornel Tache, toti acuzati de coruptie. – PROMPT MEDIA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.