Acasă Politic Bucuresti: Au început pregătirile pentru o nouă procedură de privatizare la CFR...

Bucuresti: Au început pregătirile pentru o nouă procedură de privatizare la CFR Marfă

DISTRIBUIȚI

123644 – 23102013 –   Ministrul Transporturilor Ramona Manescu a declarat, miercuri, ca a inceput deja o noua procedura de privatizare a companiei de stat CFR Marfa.

„Da, se reia in acest an privatizarea, noi am reluat deja procedura, dar nu va ganditi ca asta inseamna doar momentul licitatiei, inseamna si pregatiri, cum ar fi alegerea unui nou consultant si procedurile. Suntem intr-un calendar pe care il vom discuta si azi cu FMI si apoi in Guvern. In functie de calendar, va vom anunta cand va fi licitatia, dar nu ne grabim”, a spus Ramona Manescu, intr-o inspectie la lucrarile la magistrala de metrou care porneste din Drumul Taberei.

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrul Transporturilor, pe 16 octombrie, sa reia privatizarea CFR Marfa dupa ce prima procedura s-a incheiat cu un esec.

Privatizarea CFR Marfa a esuat deoarece clauzele suspensive de care era conditionata finalizarea tranzactiei, potrivit HG privind privatizarea, nu au fost indeplinite, iar cumparatorul, Grup Feroviar Roman, nu a platit intreaga suma licitata pana la 14 octombrie, data limita din HG. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.