Acasă Politic Arges: Traficanți si consumatori de droguri din Arges, ridicați de politiști

Arges: Traficanți si consumatori de droguri din Arges, ridicați de politiști

DISTRIBUIȚI

123432 – 15102013 – Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Piteşti, au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc.

În urma a nouă percheziţii efectuate la locuinţele suspecţilor, au fost ridicate sute de grame de cannabis, pliculeţe cu substanţe de tip ”etnobotanic”, laptopuri, bani, cântare şi alte obiecte cu valoare probativă. De asemenea, au fost puse în aplicare 60 de mandate de aducere.

Marţi, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. din Piteşti, au efectuat nouă percheziţii domiciliare la membrii unei grupări infracţionale, cu vârste cuprinse 20 şi 26 de ani, din judeţul Argeş.

În urma documentării activităţii infracţionale, derulate pe parcursul a opt luni, a reieşit că gruparea infracţională specializată în trafic de droguri şi substanţe cu efect psihoactiv acţiona pe raza judeţului Argeş. Suspecţii procurau cantităţi importante de cannabis şi produse din categoria ”etnobotanicelor” (în stare lichidă sau purvelurentă) din Slovacia şi Anglia.

Drogurile erau comandate de pe diferite site-uri, prin intermediul internetului şi erau primite prin colete poştale, după ce suspecţii achitau contravaloarea acestora prin transferuri bancare.

Ulterior, le combinau cu diferite substanţe, pe care le porţionau, ambalau şi vindeau sub formă de doze.

Au fost puse în aplicare 60 de mandate de aducere. Opt suspecţi şi 52 de consumatori au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. din Piteşti, pentru audieri. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.