Acasă Politic Bucuresti: Dragnea ii acuza pe liberali ca intarzie descentralizarea si regionalizarea

Bucuresti: Dragnea ii acuza pe liberali ca intarzie descentralizarea si regionalizarea

DISTRIBUIȚI

123092 – 01102013 – Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, că „încă” aşteaptă să aibă, zilelea acestea, o întâlnire cu „colegii din PNL” care se ocupă de administraţie publică, el arătând că procesul legislativ de descentralizare şi regionalizare nu mai poate fi întârziat foarte mult.

„Nu dau eu ultimatum. Aştept în mod firesc să avem o întâlnire cu colegii din PNL care se ocupă de administraţie publică. Am avut o discuţie inclusiv pe amendamente la câteva legi în domeniul administraţiei publice. Aştept zilele astea să se întâmple ceva. Încă aştept, pentru că este un proces legislativ care nu mai poate fi întârziat foarte mult”, a spus Dragnea, citat de Realitatea Tv.

El a arătat că, dacă România va reuşi în 2013 să finalizeze proiectul de lege privind descentralizarea şi regionalizarea, atunci va intra în noul exerciţiu financiar 2014-2020 ca o ţară aşezată modern şi eficient.

„Dacă nu intrăm în acest an cu aceste două legi, anul viitor este puţin probabil să mai sperăm că o să mai adoptăm asemenea legi, când o să avem două scrutine electorale. Asta înseamnă că mai pierdem şapte ani de zile. Eu îmi fac datoria să spun lucrul acesta. Cine blochează, cine frânează să înţeleagă ce efecte negative produce României”, a subliniat Dragnea.

El a admis că duminică seară a avut loc o întâlnire a USL, dar a arătat că aceasta a fost informală şi a evitat să menţioneze dacă a primit vreun răspuns de la liberali în acea întrevedere.

„Am discutat. Ştiţi cum e cu asta, cu răspunsul? Nu vreau să mai comentez ce răspuns am primit sau nu. Fiind o întâlnire neoficială sau informală, nu cred că e cazul să discutăm acum despre ce am vorbit duminică seară”, a spus Dragnea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.