Acasă Politic Bucuresti: Antonescu o dă la-ntors

Bucuresti: Antonescu o dă la-ntors

DISTRIBUIȚI

117604 – 11032013 –Preşedintele PNL, Crin Antonescu, îşi înteţeşte laudele la adresa exponenţilor popular-europenilor după ce informaţiile referitoare la reorientarea liberalilor români către PPE par să prindă contur. Într-un interviu acordat pentru Adevărul, nu exclude reorientarea PNL către Partidul Popular European (PPE) „însă, conform deciziei luate la recentul Congres PNL şi conform întregii noastre activităţi internaţionale, suntem membri deplini şi stabili ai Partidului Liberal European”, potrivit spuselor sale în cadrul unui interviu pentru Adevarul.

Anul trecut, după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi tăvălugul pornit de USL, preşedintele PNL Crin Antonescu spunea că „nu are nicio obligaţie România să fie rezervaţia în care se poate întâmpla orice, pentru că aşa le convine unora, care nu trăiesc în România şi care nu plătesc impozite în România. Să îl ia în Germania doamna Merkel, Germania este o ţară mare, prosperă, să îi dea o bucăţică de pământ acolo lui Băsescu şi PDL-ului, să se joace acolo de-a Băsescu. În România, nu!”.

Acum însă, preşedintele PNL pare să fi sters cu buretele criticile aduse cancelarului german şi afirmă, în interviu, că „în ce o priveşte pe doamna Merkel, în ciuda campaniei isterice care se face în România pe această temă împotriva mea sau împotriva USL, am avut cuvinte de laudă la adresa ei de foarte multe ori. E, probabil, de câţiva ani buni, cel mai bun politician din Europa şi, da, e un om de dreapta”.

Liderul PNL pare să fi uitat afirmaţiile agresive formulate în urmă cu câteva luni la adresa oficialilor europeni, despre care afirma că doresc să ţină România la stadiul de stat controlat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.