Acasă Politic Bucuresti: Presa e de vina, pentru ca prezinta

Bucuresti: Presa e de vina, pentru ca prezinta

DISTRIBUIȚI

117085 – 20022013 – Preşedintele Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaţilor, Borbély László, a explicat ambasadorului Germaniei în România, Andreas von Mettenheim, că problema arborării drapelului „Ţinutului secuiesc” este o chestiune menţinută artificial de mass-media.

”Steagul este arborat de câţiva ani şi nu a fost până acum nicio problemă, iar legislaţia din România nu interzice acest lucru. Sperăm ca la nivel guvernamental acest subiect să fie închis”, se precizează într-un comunicat oficial. În context, Borbély László a prezentat importanţa minorităţii maghiare şi aportul adus de aceasta societăţii româneşti.

Preşedintele Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaţilor, Borbély László, a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Federale Germania în România, Andreas von Mettenheim, prilej cu care au fost trecute în revistă provocările importante ale acestui an, respectiv, aderarea României la Spaţiul Schengen, modificarea Constituţiei, regionalizarea administrativ-teritorială a ţării, prin crearea regiunilor, etc. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.