Acasă Politic Vizita lui Traian Basescu la Chișinău e incertă

Vizita lui Traian Basescu la Chișinău e incertă

DISTRIBUIȚI

116143 – 18012013 – Deşi prim-ministrul din Moldova le-a spus jurnaliştilor moldoveni, într-o întrunire informală, că Traian Băsescu va vizita Chişinăul pe 1 februarie, Administraţia Prezidenţială nu confirmă vizita preşedintelui român.

„Nu am comunicat această vizită, n-am informat nimic. Sunt discuţii şi zvonuri pe care nici nu le confirm, nici nu le infirm”, a spus Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.

Deputatul PDL pentru diaspora Eugen Tomac, fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu, anunţase şi el sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, o vizită oficială a şefului la statului la Chişinău pe data de 1 februarie.

„Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va efectua, pe 1 februarie, o vizită oficială la Chişinău. Este a patra vizită pe care şeful statului român o efectuează în Basarabia. Sunt convins că şi de data aceasta vizita se va concretiza prin proiecte comune în beneficiul românilor de pe cele două maluri ale Prutului”, a scris Tomac pe Facebook. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.