Acasă Politic Bucuresti: Percheziţie la biroul unui judecător de la CSM

Bucuresti: Percheziţie la biroul unui judecător de la CSM

DISTRIBUIȚI

116178 – 20012013 – Biroul unui judecator, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a fost perchezitionat sambata dupa-amiaza, iar calculatorul acestuia a fost pus sub sechestru.

Procurorii DNA au luat aceasta decizie acuzandu-l pe judecatorul respectiv de coruptie, potrivit Realitatea Tv. Mai multe date din calculatorul acestuia au fost ridicate oficial.

Deocamdata nu se cunoaste oficial numele judecatorului suspectat de coruptie si cand a avizat CSM perchezitia respectiva, conform legii.

Potrivit Romania Libera ar fi vorba despre judecatorul Adrian Neacsu, supus zilele acestea unor proceduri de revocare, alaturi de Horatiu Dumbrava, in scandalul declansat de alegerile conducerii CSM.

Jurnalistul Catalin Prisacariu a declarat la B1TV ca la DNA exista de mai multa vreme un dosar penal pe numele lui Adrian Neacsu, deschis ca urmare a unor deconturi fictive. Se pare ca judecatorul Neacsu s-ar fi folosit de documente de calatorie fictive pentru deplasari pe care nu le-a facut niciodata, pe care le-a decontat la CSM ca sa incaseze sumele echivalente, spune Prisacariu.

Informatiile sunt insa contradictorii. In timp ce surse judiciare spun ca nu se putea face perchezitia daca nu s-ar fi inceput urmarirea penala, alte surse judiciare sustin ca aceasta a inceput deja si ca exista probe care arata fara niciun dubiu ca judecatorul ar fi comis faptele de care este suspectat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.