Acasă Politic Bucuresti: Instanţa a respins şi a doua cerere a lui Năstase

Bucuresti: Instanţa a respins şi a doua cerere a lui Năstase

DISTRIBUIȚI

116152 – 18012013 – Judecatoria Sectorului 4 a respins, vineri, a doua solicitare depusa deAdrian Nastase pentru decalarea termenului de eliberarea conditionata. Decizia poate fi atacata cu recurs.

In aceste conditii, Adrian Nastase va afla cand va fi eliberat la 12 februarie, termenul stabilit initial de instanta.

Aceasta a fost a doua solicitare de preschimbare a termenului la care sa fie judecata cererea de eliberare din inchisoare a lui Adrian Nastase dupa executarea unei treimi din pedeapsa. Prima solicitare a fost respinsa de Judecatoria Sectorului 4 la 10 ianuarie.

Avocatul Ion Cazacu declara atunci ca s-a cerut un alt termen, in ianuarie, intrucat daca cererea va fi judecata in 12 februarie, practic s-ar pierde zilele scazute din pedeapsa primita de Nastase, respectiv perioada din 20 pana in 26 iunie 2012 cand fostul premier a fost internat in Spitalul Floreasca.

Adrian Nastase ar putea fi pus in libertate inainte de termen, dupa ce Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv constatand ca s-a implinit termenul de o treime din pedeapsa in care ar putea fi eliberat fostul premier. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.