Acasă Politic Ilfov: Tichete de masă furate

Ilfov: Tichete de masă furate

DISTRIBUIȚI

115538 – 20122012 – Un echipaj mixt format dintr-un jandarm şi un agent de poliţie, aflat în misiune de prevenirea şi combaterea săvârşirii faptelor antisociale pe raza oraşului Pantelimon din judeţul Ilfov, l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, cu domiciliul în Pantelimon, care transporta cu un cărucior, mai multe pachete cu produse alimentare şi 2 baxuri de tichete de masă.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul, a sustras produsele şi tichetele de masă din două camioane de transport produse alimentare, care erau parcate pe strada Aurel Vlaicu, în oraşul Pantelimon, din declaraţiile sale reieşind că a fost ajutat la comiterea faptei de către alţi doi indivizi cu care a împărţit produsele.

            Membrii patrulei mixte de menţinere a ordinii publice au întocmit în comun procesul-verbal de depistare a făptuitorului.

            Produsele alimentare (30 caserole cu mici în valoare de 600 lei), căruciorul (în valoare de 900 lei) şi bonurile valorice în valoare de 70.000 lei, au fost ridicate în vederea stabilirii cu exactitate a prejudiciului şi continuării cercetărilor cu persoana în stare de reţinere, echipa operativă din cadrul poliţiei oraşului Pantelimon desfăşurând activităţi pentru identificarea celorlalţi făptuitori şi recuperarea întregului prejudiciu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.