Acasă Politic Bucureşti: “Teroristul” Vanghelie merge înainte şi cheltuie fără număr atunci când vine...

Bucureşti: “Teroristul” Vanghelie merge înainte şi cheltuie fără număr atunci când vine vorba despre tămbălău

DISTRIBUIȚI

Primarul “care este”, în cârdăşie cu Poliţia, îşi terorizează în continuare cetăţenii, de Sărbători. Pentru că are autorizaţie semnată…de el115619 – 27122012 – Primarul  Sectorului 5, Marian Vanghelie, îşi terorizează şi în acest an mulţi dintre plătitorii de taxe şi impozite, cu celebrele spectacole expirate organizate în micuţul Parc Sebastian (între blocuri) şi

pe stradă. Dacă cei care locuiesc în apropierea parcului s-au obişnuit ca de fiecare dată, cu prilejul diverselor zile, multe inventate, să aibă parte de sărbători zgomotoase, total în afara cadrului legal, dar cu aportul oamenilor legii, speriaţi din cale-afară de personalitatea primarului care este, trebuie să înveţe ritualul lui Vanghelie şi cei care locuiesc în apropierea intersecţiilor. Ca la înmormântări, atunci când preotul se opreşte şi spune o rugăciune la intersecţii, Vanghelie face la cumpăna dintre ani un megaspectacol, pe zeci de mii de euro, pentru “săracii din Sectorul 5”, aşa cum obişnuieşte să spună.

În afară de Vanghelionul de la ROMEXPO, Vanghelie face mare circ şi la intersecţia străzii Sebastian cu Calea 13 Septembrie, exact în faţa Bisericii Sfântul Nicolae, între orele 19.00 şi 1.00, iar intrarea, cum altfel, va fi liberă. În zonă, va fi montată o scenă pe care vor cânta o parte dintre artiştii, chemaţi pe sume frumuşele, la Vanghelion. Pe durata petrecerii, circulaţia în zonă va fi oprită, pentru că, nu-i aşa, Vanghelie e stăpân peste toţi şi toate şi îşi dă autorizaţie singur, sfidând orice lege.

Mai mult, Poliţia Locală, aflată în subordinea lui, şi Secţia 18 Poliţie nu îndrăznesc să sufle în faţa edilului, ţuica fiartă, vinul şi drogurile, consumate “la liber”, sub privirile îngăduitoare ale aşa-zişilor oameni ai legii, fiind déjà tradiţie. 

Pentru astfel de “manifestări”, Vanghelie găseşte sute de mii de euro, însă pentru bursele şcolare, care întârzie cu anii, sau pentru plata la timp a altor servicii efectuate de diverse firme pentru primărie, banii sunt extrem de rari, că doar e criză.– www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.