Acasă Politic Bucureşti: Lider al PSD, cap de reţea de traficanţi de droguri

Bucureşti: Lider al PSD, cap de reţea de traficanţi de droguri

DISTRIBUIȚI

– 115620 – 27122012 – Noi detalii apar în ancheta privind traficul de ketamină. Preşedintele PSD Ciulniţa, Valentin Ciobanu, era capul reţelei de traficanţi. Acesta, care este medic veterinary de profesie, a fost arestat pentru trafic de droguri pentru că avea acces la ketamină şi îi furniza drogurile aşa-zisei creatoare de modă Mirela Rădulescu.

Medicul veterinar, în vârstă de 33 de ani, avea acces la ketamină, un anestezic folosit în special pentru animale. Anchetatorii au stabilit că acesta avea o reţea de distribuitori  care furnizau ketamina în Craiova şi Bucuresti. Procurorii DIICOT au stabilit că Valentin Ciobanu este capul reţelei de droguri şi tot el este cel care distribuia drogurile Mirelei Rădulescu, cea care susţine că este creatoare de modă.

După cum se ştie, cei doi au fost prezentaţi, pe 25 dcembrie, magistraţilor de la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile. Ei sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc. Mirela Rădulescu este sora deputatului USL de Argeş Cătălin Rădulescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.