Acasă Politic Bucuresti: Judecarea contestatiei lui Nelu Iordache a fost amanata

Bucuresti: Judecarea contestatiei lui Nelu Iordache a fost amanata

DISTRIBUIȚI

115187 – 07122012 – Magistratii Curtii de Apel Bucureşti au amânat, vineri, pentru 14 decembrie judecarea contestaţiei lui Nelu Iordache la decizia arestării preventive în dosarul în care este cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocaţi pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad. Instanţa trebuia să judece vineri recursul omului de afaceri Nelu Iordache, patronul firmei Romstrade, la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile dispusă de Tribunalul Bucureşti în 2 decembrie.

Nelu Iordache a cerut amânarea judecării cauzei pentru a-şi putea angaja apărători, precizând că nu a mai continuat contractele cu avocaţii pe care i-a avut până la momentul
reţinerii sale de către procurorii DNA.

Instanţa a admis cererea lui Nelu Iordache şi a dispus amânarea judecării recursului pentru 14 decembrie, din lipsă de apărare.

Nelu Iordache este acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi delapidare de fonduri. Procurorii susţin că, prin intermediul firmei sale Romstrade, acesta ar fi folosit bani europeni pentru a cumpăra o aeronavă.

Duminică, instanţa Tribunalului Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a omului de afaceri Nelu Iordache, admiţând cererea procurorilor anticorupţie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.