Acasă Politic Bucuresti: Norica Nicolai despre candidatura lui Gigi Becali: Nu numai intelectualii trebuie...

Bucuresti: Norica Nicolai despre candidatura lui Gigi Becali: Nu numai intelectualii trebuie reprezentati in Parlament

DISTRIBUIȚI

114028 – 19102012 – Nu numai intelectualii trebuie reprezentati in Parlament, este de parere vicepresedintele PNL Norica Nicolai, comentand posibila prezenta a lui Gigi Becali pe listele de candidati ale USL.

Ea considera ca „diversitatea culturala a romanilor trebuie reflectata si in Parlament”. Europarlamentarul Gigi Becali, cunoscut pentru declaratiile sale cu tenta xenofoba, rasista si homofoba ar putea candida la parlamentare din partea PNL, sub sigla USL. Norica Nicolai explica de ce ar sustine o astfel de posibilitate.

„Cred ca diversitatea culturala a acestui popor ar trebui sa se regaseasca intr-un fel si in Parlament. Eu nu sunt impotriva unei optiuni si de acest tip. As fi vrut sa vad oameni care muncesc, eu stiu, intr-o fabrica, intr-o companie, reprezentati, pentru ca si ei sunt parte a realitatii romanesti, nu numai persoanele care au veleitati intelectuale sau chiar sunt intelectuali”, a declarat europarlamentarul liberal, pentru RFI Romania.

Intrebata daca totusi nu o deranjeaza declaratiile cu tenta rasista, xenofoba si homofoba ale lui Gigi Becali, Norica Nicolai a raspuns: „Mi-am pus intrebarea de ce poporul roman l-a mai ales pe Traian Basescu in 2009. Pentru ca acelasi tip de atitudine xenofoba a fost utilizat si de presedinte. Si cu toate acestea, apelativul ‘tiganca imputita’ si altele de acest tip n-au prea avut nici un fel de consecinta asupra optiunii electoratului”, a precizat Nicolai. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.