Acasă Politic Bucuresti: Ministrul Vasile Cepoi acuza ANI ca incalca principiul confidentialitatii

Bucuresti: Ministrul Vasile Cepoi acuza ANI ca incalca principiul confidentialitatii

DISTRIBUIȚI

113421 – 25092012 – Ministrul Sănătății Vasile Cepoi reacționează față de acuzațiile formulate de ANI la adresa sa și consideră că agenția a încălcat principiul confidențialității.

Într-un comunicat de presă, ministrul Cepoi precizează că participarea sa la proiectul menționat de ANI nu a fost secretă și că a anunțat acest lucru personal, încă din decembrie 2011. ”Mă consider sancţionat de către ANI, în mod nejustificat, deoarece imaginea mea a fost afectată iremediabil înainte de a se pronunţa un verdict în acest sens. Din aceste considerente îmi rezerv dreptul de a acţiona în justiţie ANI pentru afectarea imaginii publice şi neacordarea prezumţiei de nevinovăţie”, se precizează în comunicatul ministrului Sănătății.

De asemenea, acesta mai afirmă că a respectat întotdeauna legea, iar atunci când a avut nelămuriri a ”consultat specialiştii în domeniul juridic, aşa cum s-a întâmplat şi în acest caz. Nu am nimic de ascuns şi, mă voi prezenta, fără rezerve, la instituţiile abilitate pentru a-mi prezenta şi susţine punctul de vedere”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.