Acasă Politic Cluj-Napoca: Doua mii de litri de alcool confiscati dintr-o autoutilitara pe DN...

Cluj-Napoca: Doua mii de litri de alcool confiscati dintr-o autoutilitara pe DN 1C

DISTRIBUIȚI

106180 – 09122011 –  Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Cluj au confiscat  2.000 litri alcool, în timpul unei acţiuni pe Drumul Naţional 1C.

În timpul unui control în trafic desfăşurat pe Drumul Naţional 1C, pe raza comunei Câţcău, judeţul Cluj, un echipaj mobil din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Cluj a încercat oprirea unei autoutilitare Mecedes Vito, înmatriculată în judeţul Bacău. Şoferul acesteia, în vărstă de 30 de ani, a refuzat să oprească la semnalul agentului vamal, a abandonat maşina şi a dispărut de la faţa locului, fiind ulterior prins de Poliţie. În autoutilitară inspectorii vamali au descoperit 2.000 litri de alcool etilic pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă, de însoţire sau documente care să dovedească plata accizei.

În data de 8 decembrie 2011 autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de alcool descoperită precum şi autoutilitara folosită la transport. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.